SBOH Beachdag 2019

LOVAH, VASON en VAAVG nodigen je van harte uit voor de SBOH Beachdag!

 

flyer beachdagSBOH 2019

Deze dag is het jaarlijks uitje, volledig verzorgd door SBOH voor al haar werknemers. Het is een leuke manier om elkaar ook naast het werk en de opleiding beter te leren kennen. Ben je net nieuw of ken je nog niet zoveel mensen? Schroom dan ook niet om je in te schrijven! De ervaring leert dat veel mensen alleen naar deze dag komen.

De dag zal grotendeels buiten in het zonnetje plaatsvinden. De gehele dag is kosteloos, inclusief drankjes, lunch, BBQ en een feest.
De volleybalteams worden ter plekke gevormd per inschrijving. Als je graag met een specifieke groep wilt spelen kun je dit op de dag zelf aangeven. Je kunt ook kiezen om niet te gaan volleyballen maar één van de fantastische workshops te volgen. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk!
Als je niet in de gelegenheid bent om de hele dag te komen, kun je ook slechts een dagdeel aanwezig zijn, bijvoorbeeld alleen bij het volleybal, het eten of het feest. Geef dit aan bij je inschrijving.

Houd voor het programma te zijner tijd de website van de LOVAH in de gaten. 

Na het feest is er de mogelijkheid om te overnachten in één van de vele hotels in de omgeving. Deze hotelkosten kun je tot 50 euro declareren bij de SBOH. Gebruik hiervoor het declaratieformulier SBOH beachdag 2019 (houd je personeelsnummer bij de hand, je moet hiervoor inloggen op de website van de SBOH).

Deelname aan de beachdag is mogelijk tot 3 maanden na uitdiensttreding. Vergoeding voor de gemaakte reiskosten en de hotelovernachting geldt echter alleen voor de aios die ten tijde van de beachdag nog in dienst zijn van de SBOH.

Nog eenmaal alles op een rij
Wat:         SBOH Beachdag  
Datum:     zaterdag 14 september 2019
Tijd:         12.00 uur tot 01.00 uur
Waar:       Beachclub Copacabana, Scheveningen
Voor wie: aios huisartsgeneeskunde, aios ouderengeneeskunde, aios AVG en aios 
                Maatschappij en Gezondheid uit héél Nederland 
Kosten:    geheel verzorgde dag zonder kosten

Inschrijven: via www.lovah.nl/inschrijvingen 

Mocht je vragen hebben of problemen met inschrijven, stuur dan een e-mail naar  wgs@lovah.nl.   

We hopen jullie allen te zien op 14 september!


Namens de LOVAH Werkgroep Sport, VASON Activiteitencommissie en de VAAVG