Verenso Najaarscongres 2019 en ALV

Buitengewoon bijzonder

Nieuwe Buitensocieteit Zwolle

Verensocongres

 

Voor het Verenso najaarscongres op 28 november zijn er, in lijn met het nieuwe competentieprofiel,  vier thema’s geselecteerd die belangrijk zijn voor het vak ouderengeneeskunde en de dynamische context waarin wij ons bevinden. Ze besteden aandacht aan palliatieve zorg, bijzondere doelgroepen, werken in de eerste lijn en samenwerking met andere professionals. Inspirerende sprekers nemen u mee in wetenschappelijke ontwikkelingen en actuele trends. Ook dagen wij u uit om actief met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren.

 

Avondprogramma op woensdagavond 27 november

Dit jaar biedt Verenso, alleen voor Verenso-leden, de avond voorafgaand aan het congres een levendig programma aan dat staat in het teken van taakherschikking. Het programma biedt de kans om in gesprek te gaan met sprekers en met elkaar.
Dit avondprogramma kent slechts een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij! 

 

Programma donderdag 28 november

Zie hier het programma. 

 

Contact/routebeschrijving 

Met de auto
Komt u met de auto? Dan bereikt u de Nieuwe Buitensociëteit binnen 10 minuten vanaf de snelweg (afslag Zwolle Zuid of Zwolle Centrum op de A28). U kunt zowel naast als tegenover de Nieuwe Buitensociëteit parkeren. 

 

Met openbaar vervoer
Station Zwolle bevindt zich op slechts 60 voetstappen van de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. Wist u dat u met de Hanzelijn binnen slechts 1 uur en 10 minuten vanaf Amsterdam bij hen op de stoep staat? 

Bekijk hier de routekaart en looproute vanaf station Zwolle.

 

Adres
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle
038 – 426 02 60

 

Inschrijven kan hier!

Inschrijven als aios = eerst zelf betalen. Na aanwezigheid op het congres zelf, wordt het automatisch van je PGB gehaald.