Vacature voorzitter bestuur VASON

VASON zoekt een nieuwe voorzitter per 1 januari 2021!  Anoek Aben is eind maart 2021 klaar met de opleiding en zal stoppen bij VASON. In verband met een goede overdracht zal sprake zijn van enkele maanden overlap in deze functie. 

 

Heb je interesse in een bestuursfunctie, maar liggen je ambities elders dan bij het huidige vacaturepakket, ben je uiteraard ook welkom om te solliciteren en kijken we samen naar eventuele andere mogelijkheden! 

 

 

De sollicitatiegesprekken zullen, bij voorkeur plaatsvinden  op 8 december 2020, aan het einde van de middag bij Schola Medica in Utrecht. 

 

Wil je voor je sollicitatie graag een beeld vormen van wat er zoal binnen de vereniging speelt en welke rol jij hierin op je zou kunnen nemen? Dan bieden we je graag de kans om voor je sollicitatie een bestuursvergadering bij te wonen op 13 oktober 2020 of dinsdag 10 november 2020, vanaf 18.00h. Je kunt je hiervoor aanmelden via bestuurvason@gmail.com.

 

Ook voor inhoudelijke vragen of vragen over de procedure kun je contact opnemen met de secretaris Nienke Hendriks door te mailen naar bestuurvason@gmail.com.  

 

Meer info vind je HIER.