Skip to main content

Training: Onderhandelen op je werk

In de maand april zullen we weer de training Salarisonderhandeling organiseren. Na deze training ben je goed voorbereid op de onderhandelingsgesprekken op je nieuwe werkplek. Heel handig dus voor de bijna klare aios! De training wordt maar één keer per jaar gegeven, dus ook als je nog een jaar te gaan hebt, kan de training nuttig voor je zijn. 

Vanwege het succes van vorig jaren zal de training ook dit jaar weer digitaal worden gegeven. 

  • Voor wie: aios ouderengeneeskunde alle jaren, maar vooral voor 2e en 3e jaars
  • Wanneer: donderdag 6 april, vrijdag 14 april of woensdag 19 april 2023, 18.00-21.00u
  • Waar: digitaal
  • Kosten: €35,- Het is helaas niet mogelijk om deze training bij SBOH te declareren.

Let op: houd rekening met onderwijsdagen en reistijd naar huis. Door de opleidingsinstituten wordt het niet op prijs gesteld wanneer aios eerder vertrekken om de training te kunnen bijwonen. 

Er zijn 3 data beschikbaar, er zijn 20 plekken beschikbaar per datum. Wees op tijd met inschrijven. Het inschrijformulier moet handmatig gesloten worden zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt. Indien het aantal deelnemers overschreden wordt voordat het formulier wordt gesloten, dan zullen we contact opnemen om een andere datum uit te zoeken. 

De bevestiging van je inschrijving met voorbereidingsopdracht kan in je spam inbox terecht komen, let hier op.  

Wegens het grote animo willen we een extra training beschikbaar maken voor de mensen die zich niet meer konden inschrijven. Daarom hebben we een extra datum beschikbaar gesteld. Deze training zal doorgang hebben bij minimaal 10 inschrijvingen, en vindt plaats op 11 mei. Ook deze is inmiddels vol!

Wil je op de reservelijst? Mail dan naar activiteitenvason@gmail.com.

image1