Singelloop Utrecht

Informatie over de alternatieve singelloop 2020 vind je HIER.

 

Terugblik singelloop Utrecht: Samen in beweging voor de ouderengeneeskunde - 6 oktober 2019!

Singelloop

Onder het mom van ‘Samen in beweging voor de ouderengeneeskunde’  renden op zondag 6 oktober zo’n 50 artsen van VASON, Me-doc en My-doc mee met de Singelloop in Utrecht. Op het kantoor van Me-doc lagen in de ochtend de loopshirtjes al klaar en stonden er voldoende smoothies en fruit klaar om nog de laatste energie op te doen voor de hardloopwedstrijd.

Celeste Engwerda (aios bij GERION) gaf een oppeppende warming-up. Gedurende het parcours werden de hardlopers door de niet-renners aangemoedigd en de hardlopers werden na de wedstrijd warm en met gejuich onthaald bij het kantoor van Me-doc. De sfeer zat er goed in! Om op te warmen waren er vuurtjes, fleecedekens en voor een enkeling een duik in de hottub. Er werd nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Wat was het een mooie run met elkaar tijdens de Singelloop Utrecht. Met meer dan 50 artsen van My-doc, VASON, Me-doc en collega's uit het werkveld samen in beweging voor de ouderengeneeskunde! Met dit initiatief stimuleren we ook graag beweging bij ouderen in het verpleeghuis.

 

Mede dankzij Decathlon hebben we diverse sportartikelen kunnen schenken aan de bewoners van het Bartholomeus Gasthuis, gelegen aan de Utrechtse Singel. Ben jij er volgend jaar bij?

 

Kijk op de website voor een uitgebreide terugblik en laat weten of jij er bij bent volgend jaar:

 

 

 Banner singelloop