Wintersportreis 2020

WINTERSPORTREIS 2021

Voorlopig gecanceld

Na een fantastische tweede editie van de wintersportreis, stonden we alweer te springen om op zoek te gaan naar een prachtige wintersport bestemming!

Helaas zal het nog te vroeg zijn om op een veilige manier de wintersportreis te organiseren, kijkend naar de huidige stand van zaken rondom het corona-virus. De tijd zal leren hoe het virus zich ontwikkelt in de wereld, maar op dit moment kunnen we dus nog geen wintersport garanderen. We blijven de komende periode zoeken naar opties om een reis in 2021 te plannen! Volg VASON via de website, nieuwsbrief, Instagram en Facebook, en blijf zo goed op de hoogte van alle vorderingen.

 

Terugblik Wintersport 2020!

Na een daverende eerste editie organiseerde de activiteitencommissie van VASON dit jaar voor de tweede keer een wintersportreis. Met maar liefst 15 aios en alumni stonden we een lang weekend bovenaan de pistes van Les Sybelles, een skigebied in de Franse Alpen. De verse sneeuw, zonnige omstandigheden, mooie pistes voor zowel beginners als gevorderden en ontzettende goed gezelschap zorgden voor een top weekend! Uiteraard gingen ook de voetjes van de vloer na het skiën in de Yeti bar, werd er gestreden om de winst in de pubquiz en trok iedereen zijn mooiste outfit aan voor de foute party! 

Wat ons betreft is de wintersportreis van VASON nu al traditie. Ga jij volgend jaar ook mee? Leg je outfit voor de foute party dan alvast klaar en houd onze nieuwsbrieven in de gaten voor de inschrijving die rond de zomer zal volgen! 

door Anoek Aben, 2e jaars aios VOSON 

Wintersport2020