Wintersportreis 2020

WINTERSPORTREIS 2022

De voorbereidingen zijn gestart!

Nu we de coronacrisis voorzichtig achter ons laten kijken wij als VASON weer uit naar het plannen van activiteiten zoals onze jaarlijkse wintersportreis. De activiteitencommissie is gestart met de voorbereidingen en de planning is om van 13 t/m 17 januari 2022 samen met jullie te gaan wintersporten. Houdt deze website en onze social media kanalen in de gaten voor de voorbereidingen en laatste nieuwtjes. 

 

Terugblik Wintersport 2020!

Na een daverende eerste editie organiseerde de activiteitencommissie van VASON dit jaar voor de tweede keer een wintersportreis. Met maar liefst 15 aios en alumni stonden we een lang weekend bovenaan de pistes van Les Sybelles, een skigebied in de Franse Alpen. De verse sneeuw, zonnige omstandigheden, mooie pistes voor zowel beginners als gevorderden en ontzettende goed gezelschap zorgden voor een top weekend! Uiteraard gingen ook de voetjes van de vloer na het skiën in de Yeti bar, werd er gestreden om de winst in de pubquiz en trok iedereen zijn mooiste outfit aan voor de foute party! 

Wat ons betreft is de wintersportreis van VASON nu al traditie. Ga jij volgend jaar ook mee? Leg je outfit voor de foute party dan alvast klaar en houd onze nieuwsbrieven in de gaten voor de inschrijving die rond de zomer zal volgen! 

door Anoek Aben, 2e jaars aios VOSON 

Wintersport2020