2022 Londen

eugms bnner

 

Congresreis EuGMS 28-30 september 2022 in Londen

 

Pre-COVID organiseerde de buitenlandse congrescommissie van VASON één keer per jaar een internationaal congresbezoek met dank aan de SBOH. En dit jaar gaan wij dit weer vol enthousiasme oppakken en er is plek voor ongeveer 15 aios! Hierbij wordt de unieke gelegenheid geboden om kennis op te doen van de nieuwste ontwikkelingen binnen geriatrie en ouderengeneeskunde in een inspirerende omgeving. 

 

Dit jaar zal de reis gaan naar ‘The 18th International Congress of the European Geriatric Medicine Society (EuGMS)’ in Londen, Engeland van 28 t/m 30 september. Het thema is "Better Together- Multidisciplinary Team Working". Meer informatie over het congres vind je op: https://eugms2022.com/.

Data

Het EuGMS congres zal plaatsvinden van woensdag 28 t/m vrijdag 30 september 2022. Zodra de congresreis commissie compleet is, gaan wij (trein)reis, verblijf en de congres tickets boeken. De verwachting is dat we woensdag 28 september in de ochtend vertrekken en zaterdag in de loop van de dag weer terug reizen. Dit alles echter onder voorbehoud van de organisatie. 

 

 • Ben je enthousiast geworden en wil jij je aanmelden voor de reis naar Londen? Lees hieronder wat de voorwaarden zijn en hoe jij je kan aanmelden.
 • Wil jij meehelpen met de organisatie? De DEFINITIEVE deadline om je motivatie en CV op te sturen naar bestuurvason@gmail.com is zondag 8 mei 2022. Zie ook de vacaturetekst op de website. 


Voorwaarden

 • Indien je na de aanmeldingsprocedure geselecteerd wordt voor deelname, ben je verplicht tot deelname. Als je je hierna afmeldt, dan moet je de reis- en congreskosten zelf terugbetalen. Meld je dus alleen aan, als je zeker weet dat je mee kunt met de reis.
 • Na het congres wordt van deelnemende aios verwacht dat zij een terugkoppeling geven op hun opleidingsinstituut aan thuisblijvende aios. Het gaat hierbij om een korte presentatie met jouw leerpunten en toelichting over 1 of 2 interessante topics.

 

Selectiecriteria
Er is plek voor ongeveer 15 aios. Indien er teveel aanmeldingen zijn voor de  EuGMS congresreis, dan zal er helaas een selectie moeten worden gemaakt. De VASON buitenlandse congrescommissie hanteert hiervoor de volgende selectiecriteria:

 • Motivatie voor deelname
 • Originaliteit van de brief met in bijzonder plan van terugkoppeling voor thuisblijvende aios
 • Wetenschappelijk ervaring en/of interesse
 • Professionele internationale ervaring of interesse
 • Bestuurlijke ervaring en/of interesse
 • Eerdere deelname of afwijzing voor een congresreis
 • Verdeling congresplaatsen over de opleidingsinstituten. Er wordt geprobeerd een gelijk aantal congresplaatsen per opleidingsinstituut onder de aanmeldingen te verdelen.
 • Aios die een wetenschappelijke bijdrage (zoals presentatie of poster) leveren op het EuGMS congres zijn verzekerd van een plek voor deze congresreis. Zij moeten zich wel via onderstaande aanmeldingsprocedure inschrijven. Per presentatie of poster is 1 aios verzekerd van een plek.
 • Ten tijde van de reis dien je aios te zijn.

 

Aanmeldingsprocedure
Je kon je aanmelden via het onderstaande formulier. Inschrijven was mogelijk t/m zondag 29 mei 2022. Heb je nog vragen, schroom niet om een mailtje te sturen naar Eugms2016@gmail.com.

 

 

Wij kijken uit naar een leerzame, inspirerende en gezellige congresreis!

 

 

 

EUGMS London