Skip to main content

18-20 sept: EuGMS '24 Valencia

Ook dit jaar organiseert de buitenlandse congrescommissie van VASON het internationaal congresbezoek. Hierbij wordt de unieke gelegenheid geboden om kennis op te doen van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ouderengeneeskunde en geriatrie in een inspirerende omgeving. 

Dit jaar zal de reis gaan naar ‘The 20th International Congress of the European Geriatric Medicine Society (EuGMS)’ in Valencia, Spanje van 18 t/m 20 september. Het thema is: 'From Healthy Ageing to Complex Needs in Older Adults'. Inschrijven kan tot 21 juni.

Het congres zal plaatsvinden van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 september 2024. Het organiseren van de reis, verblijf en het congres is al in volle gang. Ben je enthousiast geworden en wil jij je aanmelden? Er is plek voor ongeveer 15 aios. Indien er meer aanmeldingen zijn dan plek, zal er een selectie worden gemaakt naar aanleiding van onder andere de motivatiebrief en wetenschappelijke ervaring en/of interesse. Lees hieronder de voorwaarden en het aanmeldformulier.

Extra informatie voor de AIOTO. Vanuit de CAO geldt een vergoedingsregeling voor het bezoeken van maximaal drie buitenlandse congressen per dienstverband, waarbij één buitenlands congresbezoek per onderzoeksjaar het uitgangspunt is. Zie hiervoor ook de website van de SBOH.

Voorwaarden:

→ Indien je na de aanmeldingsprocedure geselecteerd wordt voor deelname, ben je verplicht tot deelname. Als je je hierna afmeldt, dan moet je de reis- en congreskosten zelf terugbetalen. Meld je dus alleen aan, als je zeker weet dat je mee kunt met de reis.

→ Na het congres wordt van deelnemende aios verwacht dat zij een terugkoppeling geven op hun opleidingsinstituut aan thuisblijvende aios. Het gaat hierbij om een korte presentatie met jouw leerpunten en toelichting over 1 of 2 interessante topics.

Voor meer vragen kun je mailen naar eugms2016@gmail.com 
Voor het laatste nieuws over het congres: https://eugms2024.com/

Aanmelden via onderstaand formulier: 

Aanmelding EuGMS congresreis. '24

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input