Skip to main content

PIT-stop cursus

PIT-stop workshop
Op verzoek van SBOH biedt Schola Medica de PIT-stop workshop aan. Deze workshop is ontwikkeld ter voorkoming van burn-outklachten en overspannenheid. Je leert onder meer hoe je ruimte in je hoofd houdt en hoe je de regie (weer) in eigen hand neemt. De handvatten die je krijgt, helpen je om je grenzen te bewaken en keuzes te maken.De PIT-stop is een tweedaagse workshop. Na de 1e dag breng je het geleerde een aantal weken in praktijk, de 2e dag is een verdiepingsdag. De workshop wordt ongeveer één keer in de maand georganiseerd. Goed om te weten: wij betalen de kosten van deze workshop. De reiskosten voor het bijwonen van de PIT-stopworkshop kun je ook bij ons declareren. Meer informatie over de PIT-stop workshop vind je op de website van Schola Medica. Ook kun je je via deze website voor de PIT-stop aanmelden.

pit stop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je zit best lekker in je vel en je doet je best op je werkplek, voor de opleiding en ook thuis. Toch is het soms zwaar, want je moet zoveel!

Dan is de PIT-stop workshop iets voor jou. Je leert hoe je ruimte in je hoofd houdt en hoe je de regie weer in eigen handen neemt. SBOH vergoedt deze workshop, want als jij goed in je vel zit, dan gaat het ook goed met je naasten én met je opleiding!

Kijk voor meer informatie op de website van Schola Medica: