Skip to main content

Terugblik en presentaties Startersdag 2017

Hij sprak over recente gebeurtenissen in ons vakgebied en riep ons op om actief bij te dragen aan de komende veranderingen en het werkveld mede vorm te geven.

Dit werd gevolgd door een informatieve uiteenzetting door Corinne de Ruiter over hoe we met zijn allen scherp kunnen zijn om optimale ouderengeneeskunde te bedrijven. Hierin werd goede informatie gegeven over herregistratie, accreditatie, visitatie en kort over het register van kaderartsen. Er was veel belangstelling voor de beschreven onderwerpen en er werd verdiepende uitleg gegeven naar aanleiding van de gestelde vragen.

Tot slot werd er in het eerste deel een uitleg gegeven over hoe te werken in de eerste lijn als SO door Annika Keet. Met deze mooie presentaties achter de rug werd er gezamenlijk genoten van een lekkere maaltijd voordat we de dag voortzetten met twee verrassende workshops. Eén door Peter de Leeuw en Annika Keet over waarop te letten als zelfstandige. De andere door Ina Giesen over onderhandelen met als uitdaging en praktische oefening.

Ten slotte sloten we af met nuttige informatie om op de te letten bij het aangaan van een arbeidscontract door Fatima Madani van de LAD. Hierna was er tijd om gezellig na te praten en overgebleven vragen te stellen tijdens de goed bezochte borrel.

Iedereen hartelijk bedankt voor de prettige inzet, we hopen bij de volgende startersdag op net zo’n goede opkomst te mogen rekenen, tot 2018!