Skip to main content

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert leuke activiteiten en leerzame trainingen voor de aios SO.

Het doel van de activiteitencommissie van VASON is om op een informele manier de banden tussen haar leden te versterken. We willen dat er verbinding tussen de verschillende faculteiten ontstaat door de meeste activiteiten in landelijk verband te organiseren. Naast de verbinding en het plezier tussen de aios, zoeken we ook manieren om er een leerzame ervaring van te maken. Daarom organiseren we elk jaar zowel een aantal activiteiten, als trainingen of zelfs een combinatie van de twee!

De commissie streeft naar een bezetting van zes aios en geeft de voorkeur aan een afvaardiging van 2 aios per opleidingsinstituut, zodat er naast de landelijke ook regionale activiteiten of trainingen georganiseerd kunnen worden. Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe aios om onze commissie aan te sterken. Heb je interesse? Bekijk dan onze actuele vacatures!

Vier keer per jaar wordt er een activiteiten nieuwsbrief verzonden, zodat alle aios op de hoogte blijven van alle activiteiten en trainingen. Mocht je alsnog vragen hebben of ideeën willen delen? Mail de commissie via activiteitenvason@gmail.com.

Viktoriya Pasichnyk

Gerion

Sophie Caubergh

Maastricht

Ashwin van Samkar

Gerion

Kim Viskaal

Groningen

Guus van der Linden

VOSON

Lisette de Winter - Verkerk

SOOL