Facebookpagina / prijsvraag SOON

Dit jaar is SOON meer actief geworden op social media. Op Facebook worden dagelijks leuke en informatieve links rondom ouderen en de ouderengeneeskunde gedeeld. Elke maandag start de week met een kennisvraag. Deze vragen zijn gebaseerd op de vragen die AIOS  voorgeschoteld krijgen tijdens de landelijke kennistoets en de toetsen van de STARtclass. Het antwoord op de vraag volgt op vrijdag. Een handige manier om wekelijks je kennis te toetsen en je voor te bereiden op de volgende toets!

 

Het werken binnen de ouderengeneeskunde brengen we graag op een positieve manier in beeld. En hoe kan dit beter dan met het delen van verhalen uit ons eigen werkveld? Daarom heeft SOON een prijsvraag uitgeschreven: 'Deel je verhaal!'. Je inbreng mag kort of lang zijn, grappig of mooi. Als je je verhaal instuurt voor 1 september dan maak je kans op een workshop of een boekenpakket naar keuze. Raadpleeg ook hiervoor de Facebookpagina van SOON!

 

Bij vragen kun je contact opnemen met Marjolein Vegers, specialist ouderengeneeskunde & medewerker SOON (Programma Kennistoetsen, Programma STARtclass en PR) via m.vegers@soon.nl.  

 

 

foto soon