Skip to main content

Welkom nieuwe aios!

Flyer voorkantPer 1 september zijn jullie allemaal officieel gestart met de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde! Ontzettend leuk dat jullie voor dit mooie vak hebben gekozen!

 

Als nieuwe AIOS kan je ook lid worden van de AIOS vereniging voor de ouderengeneeskunde: VASON.

 

Wij zijn een vereniging met een 6 koppig bestuur, met 2 AIOS uit elke opleidingsinstelling. Hiernaast hebben wij meerdere commissies binnen VASON.

 

Ons doel is jullie belangen zo goed mogelijk te behartigen op zowel lokaal, als op landelijk niveau. Maar eigenlijk nog belangrijker: we organiseren regelmatig leuke uitstapjes en interessante cursussen die ten goede komen van je eigen ontwikkeling tot SO!

Ook houden we je op de hoogte van de verschillende ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zo hebben we jaarlijks cursussen leren onderhandelen over je toekomstig salaris, maar bv ook hoe om te gaan met agressie, hoe deel je je eigen tijd in of hoe debateer je. Hiernaast hebben we jaarlijks een landelijke dag voor bijna klare aios en een congresdag voor aios met diverse sprekers en workshops. Daarnaast zijn we dit jaar voor het eerst op skireis geweest en staat er in september weer een congresreis op de agenda naar het EuGMS congres in Krakau.

 

Wil je van onze activiteiten en actuele zaken op de hoogte blijven of overweeg je zelfs om aan te sluiten bij een van onze commissies? Word dan gratis lid van onze vereniging! Dit kon tijdens je aanmelding voor de opleiding door, bij alle papieren, het hokje ‘VASON’ aan te vinken. Je kan nu ook nog steeds lid worden door dit door te geven aan de SBOH.

 

Je kan op de hoogte blijven van VASON door ons te volgen via onze website, facebook, twitter, linkedIn of instagram!

 

Bij vragen mail bestuur@vason.nl.